Beurs agenda

 

Zondag 12 februari 2017
Op deze zondag organiseert La France voor de achste maal dé Beurs waar trouwen en alles rondom trouwen centraal staat. De gehele locatie wordt omgetoverd tot een inspirerende setting waarin alle ingrediënten aanwezig zijn om van uw huwelijksdag ook echt dé dag van uw leven te maken!

Experts op hun vakgebied presenteren deze dag met trots hun producten en diensten. Van uiterlijke verzorging, beauty en kleding, wandelt u naar de muziek & entertainment, zoete taartjes en door naar het trouwvervoer. Niets wordt vergeten, want ook ideeën voor bedankjes, decoraties en het professioneel laten vastleggen van deze dag, zijn er te vinden.

De locatie zelf is eigenlijk al één grote stand op zich. La France is niet alleen gespecialiseerd in het verzorgen van evenementen, maar is één trouwlocatie voor de gemeente Oegstgeest! Met veel plezier wandelt één van de gastvrouwen persoonlijk met u door de verschillende zalen en vertelt u meer over de mogelijkheden tot het organiseren van dé dag van uw leven.

Adres:
La France
Rhijngeesterstraatweg 43
2341 BR Oegstgeest

Zondag 10 september 2017  Bruidsevent Hoofddorp bij Event Center Fokker van 11.00 – 16.00 uur.  Kaarten in de voorverkoop 5 euro per stuk te verkrijgen bij Bruidsboetiek Topday te Lisse, en Event Center Fokker te Hoofddorp Hier zal Bruidsboetiek Topday een geweldige bruidsshow geven en een selectie van haar bruidscollectie 2018 laten zien. Ook zal Topday Wedding & Partyproducts aanwezig zijn om de locatie te decoreren en om de nieuwste trends te laten zien op het gebied van accessoires en decoraties.

Voor meer informatie zie Bruidsevent Hoofddorp.