Gastenboek

Name
Testimonial
 
Topday
26/10/2015
We hebben je al even kort gesproken, maar hierbij nogmaals bedankt voor de mooie versieringen voor onze bruiloft afgelopen vrijdag, de 16e! Bedankt voor het meedenken tijdens onze voorbereidingen.
Het zag er fantastisch uit!

Hartelijke groet,

Johan Arkema en Marieke van Faassen
Topday
31/05/2015
Dag Jaschenka,

Nog een kort berichtje om je te laten weten dat alles goed is gegaan. De rood/zilveren versiering stond prachtig in de feestzaal! Bedankt voor je hulp en advies.
Topday
24/05/2015
Super leuke winkel voor als je gaat trouwen maar ook voor andere feestjes zoals verjaardagen en geboorte. 21 okt 2014 twee ballonnen gekocht en de ballonnen stonden weken later nog.

personeel staat altijd voor je klaar en luistert naar je wensen en maken altijd iets wat bij de wensen past
Topday
24/05/2015
Topday heeft ons huwelijksfeest op kasteel Keukenhof heel mooi opgesierd. Maar het feestje begon al veel eerder. Heel leuk zoals iedereen in de winkel meedacht met onze wensen! Dankjewel Jaschenka & team!!
Topday
24/05/2015
Bedankt voor alle versiering van onze bruiloft afgelopen vrijdag!! Het zag er erg mooi uit allemaal. E
n bedankt nog voor ons mooie handdoeken! echt heel leuk
Topday
24/05/2015
TOPDAY levert de service en kwaliteit die je altijd hoopt te ontvangen, en hier dus ook echt krijgt. Het is duidelijke dat het team van TOPDAY jarenlange ervaring heeft, ze weten waar ze het over hebben en dit komt overduidelijk terug in het advies. TOPDAY doet er alles aan om jouw dag bijzonder te maken! Ook voor cadeautjes & kaarten kunt je leuk slagen bij TOPDAY.Oftewel: TOPDAY is een TOP zaak!
Topday
24/05/2015
Beste Jaschenka,


Onwijs bedankt voor de prachtige versieringen! Echt helemaal top! We hebben genoten!!


Liefs


Johan en Martine
Topday
15/06/2013
Vandaag langs geweest in jullie winkel. Super leuke winkel zowel voor Trouwartikelen als voor Babyartikelen! goede service, zeer goed geholpen. Jullie winkel is een aanrader!