Over ons

Topday Wedding & Partyproducts is, samen met de nieuwe tak Bruidsboetiek Topday, een winkel die is ontstaan als gevolg van onze activiteiten als weddingplanners.

Onze geschiedenis:

Meer dan tien jaar geleden zijn wij begonnen als weddingplanners.  Al snel werd duidelijk dat het niet makkelijk was om telkens alle, door de bruidsparen verlangde, huwelijksbenodigdheden bij elkaar te sprokkelen. Nergens was een bedrijf te vinden waar alle accessoires in ruime keus en uit voorraad leverbaar waren. Drie jaar na onze start als weddingplanners viel het besluit om zelf zo’n winkel te beginnen. Van een piepkleine verkoopruimte van slechts zes vierkante meter groeiden we uit tot een prachtige winkel van ca. 185 m2. Direct daarnaast werd, mede inspelend op verzoeken van (aanstaande) bruiden, op 5 september 2015 Topday Bruidsboetiek geopend.

Het heden:

Onze winkels zijn gevestigd in Lisse, aan de Kanaalstraat 17 tot 21.

Bij Topday Bruidsboetiek bieden wij u naast prachtige bruidsjurken van kwaliteitsmerken, ook bijpassende bruidslingerie, schoenen, sluiers, handschoenen, haaraccessoires en sieraden.  Natuurlijk hebben wij ook een ruime keuze in kleding en schoenen voor bruidsmeisjes en bruidsjonkers. En ook voor galakleding kunt u bij ons terecht. Een prachtige collectie van Kenneth and Winston in zeer vele kleuren en modellen leverbaar. Ook zijn alle jurken die kort zijn in het lang te bestellen en alle jurken die lang zijn kunnen in het kort besteld worden.

In onze bruidsboetiek werken wij uitsluitend op afspraak, zodat u met enkele naasten in intieme sfeer kunt passen en kiezen. U kunt uiteraard wel vrijblijvend langskomen en een afspraak maken, of ons daarvoor telefonisch benaderen op 06-10618706.

In de winkel naast onze bruidsboetiek voeren wij op de afdeling huwelijksaccessoires een assortiment dat zijn weerga niet kent. Zo is er een ruime keus uit bedankjes, receptieboeken, ringkussentjes, taarttoppers, champagneglazen, taartbestek, bellenblaasjes etc.Ook in de nevenartikelen hebben wij een uitgebreide keuze.

Wij hebben ons ontwikkeld tot specialisten in het aanbrengen en leveren van nagenoeg alle versieringen, waarbij wij u nadrukkelijk willen wijzen op onze prachtige ballondecoraties en vaak unieke balloncreaties.

U kunt bij ons natuurlijk ook terecht voor cadeauartikelen en versiering voor verjaardagen, jubilea, doop, geboorte en communie. Kom gerust eens kijken naar onze geheel nieuwe collectie doop- en communiekleding.

Door het steeds wisselende aanbod en de uitstekende service worden we door veel van onze klanten de “leukste winkel” van de Bollenstreek e.o. genoemd.

We nodigen u dan ook van harte uit eens bij ons in de winkels langs te komen.

Ter ondersteuning van onze winkelactiviteiten hebben we natuurlijk vanaf het prille begin een webshop geopend, die sinds kort geheel vernieuwd en enorm uitgebreid is.

De toekomst:

Ook in de toekomst willen we onze klanten graag met raad en daad terzijde staan, waarbij het leveren van kwaliteit en service onze hoogste prioriteit blijft.

Heeft u interesse in het laten organiseren van uw bruiloft of welk ander feest dan ook, vraag ons gerust naar de mogelijkheden.

Wij zijn bereikbaar in de winkel op 0252-418202 tijdens onze openingstijden (zie hiervoor onze contact gegevens).

Voor nadere informatie kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen via ons contactformulier of telefonisch op 06-10618706, (Ook buiten de openingstijden van de winkel bereikbaar op maandag tot en met zaterdag van 09.00 uur tot 19.00 uur).