Vanaf heden is de prachtige collectie van Walt Disney ook in Lisse verkrijgbaar bij Bruidsboetiek Topday. Waan je een echte prinses in de schitterende jurken van Walt Disney.

U kunt na het maken van een afspraak, in een gezellige en intieme sfeer passen en kiezen. Naast de Disney collectie hebben we uiteraard nog meer geweldige collecties zoals, Miss Kelly, Just for you, Collector, Amelie, Alfred Angelo, Kenneth Winston, Divina Sposa en nog veel meer. Daarnaast vindt u er ook bijpassende bruidslingerie, schoenen,  speciale bruidssieraden, haaraccessoires, sluiers, stola’s, nachtkleding en nog veel meer. In onze boetiek hebben wij ook onze collectie kleding en schoenen voor bruidsmeisjes en bruidsjonkers opgenomen. Ook hebben wij een prachtige collectie galakleding van Kenneth Winston, welke in  ongeveer 80 kleuren leverbaar is.

In de bruidsboetiek werken wij alleen op afspraak. U kunt een afspraak maken door een mailtje te sturen naar info@topday.nl, of  telefonisch op 06-10618706, of mondeling door vrijblijvend langs te komen in onze winkels. Voor de openingstijden zie contactgegevens.

Graag tot ziens!

Team Topday